- The lovestory -


Vi träffades år 2002 då vi båda gick på gymnasiet och sedan den där första dejten, en snöig oktoberkväll, har det varit vi!


Efter gymnasiet flyttade vi till Borås för att studera och sedan tog vi vårt pick och pack vidare till Göteborg där vi började våra yrkesliv. Medan Therese jobbade i Öjersjö startade Johan ett cykellag och jobbpendlade till Barcelona i nästan ett år. Väl hemma igen flyttade en liten bebis in i Thereses mage och efter en lite hastig badrumsrenovering, graviditetsdrama och en seg väntan i otroooolig stillhet kom Otto till världen efter en promenad eller två i de branta backarna i Lunden. Nu var vi tre! Vilken känsla =)


Efter en omväg via Lindome, flyttade vi in i parhuset i Kungsbacka där vi hade som intention att balansera jobbet i storstaden med familjelivet i småstaden. Det var där på dagen, 13 år efter att vi mötts, som Johan gick ner på knä och friade till Therese! "Äntligen!" ropade släkt och vänner och inte minst en chockad Therese. Några månader efter det började Therese mage att växa igen och ännu en bebis var på väg! Efter Vilgots tidiga entré förstod vi värdet av att ha familjen nära och bestämde oss för att flytta tillbaka till vår hemstad - Varberg. 


 Vi flyttade in i huset på Safirgatan med våra två små killar och fyllde huset med mycket kärlek och garaget med många hjulpar och motorer. Ja, många flyttar har det blivit men nu har vi lovat våra föräldrar som vägrar agera flytthjälp igen att vi har landat på rätt ställe. Och det har vi verkligen. Nu fortsätter vi vårt äventyr med att äntligen gifta oss, sisådär 6433 dagar efter vår första dejt.