ROTUNDAN

I hjärtat av Påskbergsskogen, bara några hundra meter från där Therese har vuxit upp, ligger Rotundan. Det är Varbergs gamla sommardansbana som ligger mitt i den så kallade Nöjesparken. Den invigdes 1932 och har genom åren lockat hundratusentals människor till danser och konserter och många äktenskap har säkert tagit sin början här.


På bröllopsdagen går du in genom den stora grinden och följer den grusade allén till vår vigselplats. Kom gärna lite tidigare så kan du mingla här och njuta av den vackra omgivningen tillsammans med de andra bröllopsgästerna. Kl 15.00 anländer brudparet och vigseln börjar!

 

Bor du i centrum är det en promenad på cirka 15 minuter till Nöjesparken. Det finns många parkeringsmöjligheter runtom Nöjesparken och vill du slippa ta bilen till och från festen har vi förbokat en buss. Den tar dig från Rotundan till bröllopsfesten i Kärradal samt tillbaka till Varbergs torg på natten. Du är tillbaka i stan ca kl 02.30. Meddela vårt värdpar om du önskar åka med bussen och swisha då 115 kr per person till 0702790705. Rotundan i Nöjesparken (bakom Arena Varberg) Kattegattsvägen 26


FRIDAS

Det är på Fridas i Kärradal, cirka 1,5 mil utanför Varberg, som bröllopsfesten ska äga rum. Detta fantastiska ställe ligger nere på stranden med en magnifik utsikt över havet som vi hoppas glittrar lite extra denna kväll.


När ni anländer minglar ni loss med de andra bröllopsgästerna på terrassen innan herr och fru Lomander dyker upp. Då delar vi vår första middag som gifta med er gäster och sen är det klackarna i taket och slipsen i pannan som gäller!


Det vi önskar oss är en riktigt magisk kväll tillsammans med just er!
Klädsel: kavaj


Vi älskar barn men just ikväll får de hänga hos barnvakten. Små bebisar däremot kan hänga med mamma och pappa på bröllopsfest.
Fridas

Cafévägen 12, Kärradal.