TOASTMASTERS

Hej vad kul att ni vill vara med och hylla Johan och Therese på deras dag! För att vi som håller i tidsschemat ska ha en ärlig chans att få ihop en härlig kväll behöver vi ha er anmälan om tal senast den 15 maj.


Anmälan gör ni till: toastmasters.johantherese2020@gmail.com


Har ni frågor och inte vill skicka de via mail, når ni oss på följande telnr:

Daniel: 0703905477

Wictoria: "hemligt nr"

Erika: 0733808644


Vi kommer göra vårt yttersta för att hjälpa till. När vi har schemat klart kommer vi höra av oss med tid, så ni vet (ungefär) när det är er tur.


Lite kort om vilka spelregler som kommer gälla för er som vill hålla tal. - Tid. Max 5 min.

Ni kommer inte vara själva med lyckönskningar denna kväll, och för att alla ska få plats är det önskvärt att ni respekterar denna tid. Det är också den enda regeln ni behöver förhålla er till!


Teknik. Det kommer finnas projektor med tillhörande dator för visning av bilder alt. filmklipp. Mikrofon samt högtalaranläggning, så ert kärleksfulla budskap når ut till alla.Wictoria – en av brudens närmsta vänner som faktiskt var en av dem som parade ihop brudparet en höstdag för snart 18 år sedan!Erika  – en av brudens närmsta vänner som funnits med sedan gymnasietiden. En fixare och planerare av rang med listor som sitt största verktyg. En mästarinna på event och tillställningar helt enkelt!


Daniel  – brudgummens motståndare nr 1 i både golf och tennis. Dessutom en av stans bättre ölbryggare och numer "nästan" granne med brudparet.